Om oss

Trädakuten Mälardalen är ett lokalt företag som erbjuder professionell och trygg trädfällning i Västerås. Vårt mål är att kunna erbjuda dig den bästa servicen som finns att få i Västerås och att du som kund ska bli nöjd med resultaten vi levererar.

Våra erfarna arborister är behöriga och innehar omfattande heltäckande ansvarsförsäkringar. På så sätt kan du känna dig extra trygg med ditt val av arborist. 

Vi har expertisen och erfarenheten som krävs för att kunna ta oss an de allra svåraste fallen på ett säkert sätt. Hos oss är alla kunder välkomna och inget uppdrag är för stort eller för litet. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du räkna med samma goda service från våra trevliga trädfällare.

Våra priser är konkurrenskraftiga samtidigt som vår trädservice är heltäckande och av högsta kvalitet. Vi hjälper dig som anlitar oss som privatperson med RUT-avdraget, vilket sparar dig hela 50% av den totala arbetskostnaden. 

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt prisförslag genom att ge oss lite mer information om ditt uppdrag via formuläret nedan, det tar dig några sekunder. Du kan också slå oss en signal för att tala direkt med vår arborist. Vi ser fram emot att höra från dig och erbjuda dig en fantastisk, prisvärd lösning för dina träd.